Νέα θεραπεία λιποδιάλυσης

Είναι γνωστό σε όλους ότι το τοπικό λίπος δύσκολα υποχωρεί παρά τη σωστή διατροφή και άσκηση.

Η νέα θεραπεία λιποδιάλυσης με AQUALYX είναι ενέσιμη, μη χειρουργική και απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια γυναίκες και άνδρες από τα τοπικά “μαξιλαράκια λίπους”.

Η νέα θεραπεία, έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο της ένα οξύ που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το AQUALYX περιέχει δεσοξυχολανικό οξύ, ένα είδος χολικού οξέος, το οποίο λειτουργώντας ως “τορπίλη” διαλύει τα μαξιλαράκια του τοπικού λίπους, τα οποία δεν υποχωρούν με την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Η νέα θεραπεία γίνεται με ενέσεις και το AQUALYX εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελόνων. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη. Επιπλέον, το AQUALYX περιέχει ένα πρόσθετο τοπικό αναισθητικό.

Η νέα θεραπεία μπορεί να έχει εφαρμογή σχεδόν σε ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα για τη διάλυση του τοπικού λίπος σε: γλουτούς, διπλοσάγονο, προγούλι, βραχίονες, μασχάλες, μέση, γοφοί, ψωμάκια, γόνατα, στήθος, εσωτερικό των μηρών. Ακόμη μπορεί να αποτελέσει επίσης μια πιθανή θεραπεία για την ψευδό-γυναικομαστία και το buffalo hump.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης, το μέγεθος του τοπικού λίπους και τις ειδικές αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο, υπολογίζονται 3-5 θεραπείες, με ενδιάμεσα διαλείμματα τριών εβδομάδων, μέχρι να είναι ορατά τα αποτελέσματα. Η υγιεινή διατροφή καθώς και η άσκηση κρίνονται απολύτως απαραίτητα ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία της θεραπείας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Αμέσως μετά την εφαρμογή, η περιοχή μπορεί να κοκκινίσει και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όπως συμβαίνει σε κάθε θεραπεία με υποδερμικές βελόνες, είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα πολύ μικρό αιμάτωμα. Όλα αυτά θεωρούνται αναμενόμενες παρενέργειες και υποχωρούν πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία και για τις επόμενες 12 ώρες δεν πρέπει στην περιοχή να εφαρμοστούν καλλυντικά , ενώ για μία ημέρα θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία , UV-ακτινοβολία, σάουνα κτλ). Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η έντονη φυσική άσκηση για τις επόμενες επτά ημέρες. Καθώς τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται μετατρέπονται σε πρόσθετη ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η υγιεινή διατροφή, διαφορετικά ο οργανισμός θα αποθηκεύσει το λίπος σε άλλο σημείο.

Σε ποιους εφαρμόζεται η θεραπεία;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους, άνδρες και γυναίκες, από 18 μέχρι 60 χρόνων. Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας ο θεράπων ιατρός θα πρέπει, μέσα από συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο, να αξιολογήσει εάν μια θεραπεία με AQUALYX ενδείκνυται για την περίπτωσή του

Share Button

Easy Related Posts