ΟΥΛΕΣ ΑΚΜΗΣ

Μια παλαιότερη ακμή προσώπου που ταλαιπώρησε τον ασθενή για αρκετά χρόνια δημιούργησε ουλές.Πώς μπορούν να διορθωθούν;Συνδυάζοντας διαφορετικές ενέργειες και επεμβάσεις οι οποίες δίνουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Δύο με τρεις επαναλήψεις πήλινγκ(peeling) προσώπου ανά μήνα μας οδηγούν σε ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε ό, τι αφορά επιφανειακές ουλές ως επί το πλείστον. Όταν έχουμε βαθύτερες και εντονότερες ουλές συνιστάται  η θεραπεία με Dermabrasion η οποία θεωρείται ό,τι βαθύτερο και αποτελεσματικότερο υπάρχει στον χώρο της αποκατάστασης των ουλών.Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι 5 φορές πιο αποτελεσματικό από το Erbium Laser(Visage) και 2 φορές πιο αποτελεσματικό από το CO2 Laser ενώ ο ερεθισμός που προκαλείται ειδικά στα¨ Μεσογεικά δέρματα¨ είναι ελάχιστος και εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Εάν οι ουλές ξεπερνούν το βάθος της επιδερμίδας και του χορίου και φτάνουν μέχρι το υποδόριο λίπος τότε ίσως χρειαστεί μιά προεργασία αφαίρεσης των ουλών (punch elevation-excision) και στη συνέχεια η εφαρμογή των θεραπειών.

Επιπρόσθετα η τοποθέτηση αυτόλογου λίπους μετά από οποιαδήποτε θεραπεία δίνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στις έντονες και βαθιές ουλές.

Share Button

Easy Related Posts