Με διαφορά στήθους

 Την πρώτη θέση ανάμεσα στις επεμβάσεις που αφορούν στο γυναικείο στήθος κατέχει,  σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία η αυξητική,που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές πλαστικές επεμβάσεις.
Τι υλικό χρησιμοποιείται στην επέμβαση της αυξητικής στήθους;
Συνήθως στην αυξητική μαστών χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης. Βέβαια κατά τα τελευταία χρόνια  εφαρμόζεται ξανά  και η χρήση αυτόλογου λίπους ειδικά επεξεργασμένου, που λαμβάνεται από άλλες περιοχές του σώματος της ασθενούς και τοποθετείται κάτω από τον μαζικό αδένα της γυναίκας με ειδική τεχνική ώστε να αυξηθεί το μέγεθός του.
πώς μπορώ να νοιώθω ασφαλής μετά από όσα ακούγονται γαι τα  ενθέματα σιλικόνης, ;
Τα ενθέματα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά είναι τα τελευταίας τεχνολογίας εθέματα συνεκτικής γέλης σιλικόνης (cohesive gel silicone implants) που λόγω της ελαστικότητάς τους  μοιάζουν στην υφή με το φυσιολογικό μαστό.Εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες έρευνες από μεγάλες σειρές ασθενών σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο Καναδάς σχετικά με την ασφάλεια χρήσης των ενθεμάτων σιλικόνης και την εμπλοκή τους στην πρόκληση νοσημάτων οδήγησαν στα ακόλουθα συμπεράσματα:Τα ενθέματα σιλικόνης δεν ενέχονται στην πρόκληση κάποιας ασθένειας και δεν αυξάνουν στατιστικά την πιθανότητα εκδήλωσης νοσημάτων όπως ο καρκίνος του μαστού ή τα αυτοάνοσα νοσήματα. Ο θηλασμός της γυναίκας δεν επηρεάζεται με την κατάλληλη τεχνική τοποθέτησής τους .

Θα πονάω μετά την επέμβαση;

Θα υπάρχει αίσθημα τάσης στους μαστούς ιδιαίτερα τα πρώτα 2 εικοσιτετράωρα το οποίο αντιμετωπίζεται με παυσίπονα από το στόμα, ενώ μπορεί να υπάρχουν δυσαισθησία ή υπερευαισθησία,διαταραχές δηλαδή στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε ότι ακουμπάτε το στήθος σας . Αυτό μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και συνήθως εξαφανίζεται μετά 2-3 μήνες.

Πότε θα  είναι ορατό το αποτέλεσμα της επέμβασης;

Το αποτέλεσμα της επέμβασης σε μεγάλο ποσοστό φαίνεται άμεσα και είναι μόνιμο  . Ωστόσο, η τελική μορφή του στήθους αποκαθίσταται μετά από ένα μήνα, όταν υποχωρήσει εντελώς το οίδημα  και έρθει το στήθος στην κανονική του θέση  .
Για όλες τις διαδικασίες και αναλυτική ενημέρωση γύρω από κάθε επέμβαση, επισκεφθείτε το επίσημο site  του Exelixis Medical Institute εδώ
Share Button

Easy Related Posts