Το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσης

Το Exelixis Medical Institute προσφέρει την επόμενη διάσταση στην ιατρική απεικόνιση παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το VECTRA 3D Imaging της Canfield Imaging Systems USA

Το μοναδικό σύστημα 3D προσομοίωσηςρινοπλαστικής, γενειοπλαστικής και άλλων επεμβάσεων προσώπου νέα αυτή τεχνολογία δίνει την δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης του προσώπου και προσομοίωσης χειρουργικών επεμβάσεων όπως ρινοπλαστικής, γενειοπλαστικής και άλλων επεμβάσεων προσώπου.

Τα πλεονεκτήματα του Vectra 3D⁄M3 System

Το βασικότερο που θα μπορούσε να αναφέρει κανείς είναι ότι διευκολύνει κατά πολύ την συνεννόηση ιατρού – ασθενούς. Ο ασθενής μπορεί να εξηγήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια στον χειρουργό τις επιθυμίες του και αυτός με την σειρά του τις ενδεδειγμένες λύσεις και το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Με την χρήση της προσομοίωσης θα είσαστε σε θέση να δείτε την μελλοντική σας εμφάνιση με άνεση και χωρίς άγχος.

Η ανησυχία για το αποτέλεσμα ελαττώνεται κατά πολύ, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεται η σωστή συνεννόηση με τον χειρουργό σας. Οι λανθασμένες συνεννοήσεις του παρελθόντος αντικαθίστανται από την σιγουριά της εικόνας.

Κατά την προσομοίωση ο χειρουργός σας μπορεί να σας δείξει το αποτέλεσμα από 2 οπτικές γωνίες ταυτόχρονα, συγκριτικά το πριν και το μετά, το αποτέλεσμα που θα έχετε εάν κάνετε 2 ή και περισσότερες επεμβάσεις καθώς και πολλά άλλα, ανάλογα με την περίπτωση.

Τέλος, σε περιπτώσεις ιδιαίτερα απαιτητικών επεμβάσεων –όπως οι επανεπεμβάσεις- μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα για την ακριβή μέτρηση πολλών διαστάσεων, αποστάσεων και γωνιών αντλώντας έτσι πολύτιμες πληροφορίες για το μέγεθος τμημάτων που πρέπει να αφαιρεθούν και μοσχευμάτων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν στο χειρουργείο.

Share Button