Browlift ή αλλιώς ανόρθωση μετώπου

 Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της γήρανσης του προσώπου, μετά από προσωπομετρικές αναλύσεις, είναι η χαλάρωση του μετώπου με φανερή παρουσία ρυτίδων και πτώση των φρυδιών.

Η επέμβαση ανόρθωσης μετώπου πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού ενδοσκοπίου με οπτικές ίνες όπου με εντελώς αθέατες τομές στο τριχωτό της κεφαλής επαναδιατάσσεται και αναρτάται ο  μυς του ,επιτυγχάνοντας ένα μέτωπο πιο ξεκούραστο και με πολύ λιγότερες ρυτίδες . Το οίδημα υποχωρεί τρείς με πέντε ημέρες μετά την επέμβαση , ενώ τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά το χειρουργείο.Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με ολική αναισθησία, είτε με μέθη, ενώ δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

Το χειρουργείο γίνεται με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, και τοπική αναισθησία και έτσι ο ασθενής επανέρχεται στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς σημαντικές εκχυμώσεις και οιδήματα.

Η επέμβαση της ανόρθωσης μετώπου είναι σχεδόν ανώδυνη για τον ασθενή, τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετεγχειρητικά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβληθεί ένα καπνιστής στη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση είναι η διακοπή του καπνίσματος για  τουλάχιστον τρεις με τέσσερεις εβδομάδες.

 

 

 

Share Button