Vaser έναντι κλασσικής λιποαναρρόφησης

Υπάρχουν δύο διαφορετικές χειρουργικές τεχνικές  λιποαναρρόφησης: η κλασσική και η vaser. Η κλασσική λιποαναρρόφηση ενδείκνυται για μεγάλες ποσότητες λίπους και σε περιοχή εκτεταμένη . Η Vaser λιποαναρρόφηση είναι σίγουρα η  εξέλιξη της τεχνολογίας με ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της Vaser λιποαναρρόφησης είναι:

Αναγνώριση του λιπώδους ιστού, που είναι και το ζητούμενο, από τους υπόλοιπους ιστούς δηλαδή τα νεύρα και τα αιμοφόρα μικροαγγεία .

Διασπάται το λίπος με έγχυση ειδικού υγρού, το οποίο  βοηθάει επιπλέον  στο να ελαχιστοποιηθεί η αιμορραγία και να προληφθεί το οίδημα.

Αναρροφάται περισσότερο λίπος χωρίς την πρόκληση κακώσεων στους γειτονικούς ιστούς και στα μικροαγγεία. Συνεπώς το δέρμα είναι λείο και έχουμε καλή επούλωση.

Εγχύεται το αναρροφηθέν λίπος το οποίο είναι καθαρό σε περιοχές που υπάρχει έλλειψη (όπως ρινοπαρειακές, γλουτοί, στήθος κ.λ.π).

Γίνεται σύσφιξη του δέρματος της περιοχής, από την οποία αναρροφάται το λίπος, λόγω της μέγιστης παραγωγής κολλαγόνου και ινοβλαστών απο τη θερμική ενέργεια που εκλύει η τεχνολογία Vaser.

O εξειδικευμένος πλαστικός μπορεί να διαμορφώσει έτσι την αφαίρεση λίπους ώστε να σχηματιστούν στην κοιλιακή, κυρίως χώρα, γραμμώσεις που για να πετύχει κάποιος άνδρας ή γυναίκα θα χρειάζονταν ειδική διατροφή και εντατική γυμναστική για πολύ καιρό.

Share Button