Ευρωιατρική Πειραιά

Ευρωιατρική-Πειραιά-1
Διαγνωστικό Κέντρο
Αιματολογικό, Μικροβιολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονικών Προσδιορισμών, Ειδικών Αναλύσεων, Προγεννητικού Ελέγχου
Ακτή Μουτσοπούλου 58
210.4282384
www.evroiatriki.gr
Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ,ιδρύθηκε το 2008 σε συνεργασία με καταξιωμένους γιατρούς, με σκοπό τη δημιουργία ενός Πρότυπου Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό που καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών. διαθέτει ιατρικά μηχανήματα των υψηλότερων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν τα εγκυρότερα αποτελέσματα διάγνωσης. Παράλληλα, μέσω ενός καινοτόμου συστήματος διαχείρισης των εξετάσεων, διαμορφώνεται ένα άριστα οργανωμένο αρχείο ιατρικού ιστορικού για κάθε εξεταζόμενο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα συγκριτικής μελέτης των εξετάσεων κατά τη διάρκεια ενός επανελέγχου.Η Ευρωιατρική Πειραιά λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 20:30 και το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00. Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και είναι συμβεβλημένη με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία (ΕΟΠΥΥ – ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ-, ΕΤΑΑ, ΟΑΤΥΕ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, κ.ά.) και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
Επιπροσθέτως, με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό η Ευρωιατρική Πειραιά καλύπτει υπερηχογραφικές εξετάσεις αγγείων, καθώς και αιμοληψίες κατ’ οίκον.
Επιπλέον πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Εργαστηρίου θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.evroiatriki.gr, όπου υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικού προγραμματισμού επίσκεψης.

Υπηρεσίες

Μικροβιολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσολογικό
Αιματολογικό
Καρκινικοί Δείκτες
Μοριακή Βιολογία
Τεστ Αλλεργιογόννων
Προγεννητικός Έλεγχος
Έλεγχος Κυήσεως
Έλεγχος Οστεοπόρωσης
Λιπιδαιμικό Προφίλ
Ειδικές Εξετάσεις

Στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα :

ΤΜΗΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Όπως και στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα, έτσι και εδώ συνδυάζονται οι πλέον προηγμένοι αυτόματοι ανάλυτες του οίκου ROCHE, προκειμένου να επιτυγχάνονται άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα σε αναλύσεις ευαίσθητες και ιδιαίτερα σημαντικές.
Εγγύηση των αποτελεσμάτων δίνει ο εκτεταμένος και σε πολλά επίπεδα ποιοτικός έλεγχος, αλλά και η επιλεγμένη διασταύρωση των αποτελεσμάτων με διαφορετικές μεθόδους και αναλυτές.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ

Αποτελεί το πλέον ευαίσθητο τμήμα του εργαστηρίου, στο οποίο η επιλογή αντιδραστηρίων με εξειδικευμένα αντιγόνα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα.
Προστάτης, παχύ έντερο, γαστρεντερικό, μαστός αλλά και άλλα ζωτικά όργανα ελέγχονται με αναλύσεις του εργαστηρίου που εκτελούνται καθημερινά στο τμήμα.

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ KAI ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ειδικοί αναλυτές, μέθοδοι βασισμένες στις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, δίνουν την δυνατότητα στο εργαστήριο να παρέχει πλήρη κάλυψη σε ειδικές και σπάνιες εξετάσεις.

Προσδιορισμοί επιπέδων φαρμάκων, αλλεργιολογικά τέστ, δυναμικές δοκιμασίες, ειδικές ορμόνες, αιματολογικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου 1ου και 2ου τριμήνου κυήσεως αλλά και αναλύσεις μοριακής βιολογίας, πρωτοστατούν στον τομέα αυτό.

Εκτελούνται επίσης εξετάσεις για:
Έλεγχο οστεοπόρωσης & Λιπιδαιμικό προφίλ

Η συνεργασία όλων των τμημάτων του εργαστηριακού τομέα εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση των έγκυρων αποτελεσμάτων των εξετάσεων αίματος και των άλλων βιολογικών δειγμάτων στον θεράποντα Ιατρό.

Εγκαταστάσεις

Εξετάσεις

Video gallery
ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Διεύθυνση:
Ακτή Μουτσοπούλου 58
18536 ΠειραιάςΤηλεφωνικά ραντεβού:
Ευρωιατρική Πειραιά: 210.4282384
Thedoctors: 211.800.60.20
(σύνδεση με όλα τα Διαγνωστικά κέντρα της Ευρωιατρικής)Ραντεβού On-line:
Πατήστε εδώ
ή ανοίξτε την διεύθυνση

http://www.evroiatriki.gr/επικοινωνία

ή ανοίξτε την διεύθυνση http://www.evroiatriki.gr/επικοινωνία
Η Ευρωιατρική Πειραιά λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 20:30 και το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00.
Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και είναι συμβεβλημένη με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία (ΕΟΠΥΥ – ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ-, ΕΤΑΑ, ΟΑΤΥΕ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, κ.ά.) και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.