Ιατρική Διάσταση

Ιατρική-Διάσταση-1
Διαγνωστικό Κέντρο
Οστικής Πυκνότητας Ακτινολογικό, Υπερήχων, Πανοραμικής, Αξονικής Τομογραφίας, Μαγνητικής Τομογραφίας, Μαστογραφίας, Καρδιολογικό, Μικροβιολογικό
Λεωφ.Βάρης-Κορωπίου 40
+30 210 96 55 650
www.evroiatriki.gr
Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, από το 2006 εξυπηρετεί τους ασθενείς των νοτίων προαστίων της Αττικής, με τελευταίας γενιάς απεικονιστικό εξοπλισμό παρέχοντας λύσεις ακριβείας σε ιδιαίτερα διαγνωστικά προβλήματα.
Εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008. διαθέτει ιατρικά μηχανήματα των υψηλότερων προδιαγραφών, που διασφαλίζουν τα εγκυρότερα αποτελέσματα διάγνωσης. Παράλληλα, μέσω ενός καινοτόμου συστήματος διαχείρισης των εξετάσεων, διαμορφώνεται ένα άριστα οργανωμένο αρχείο ιατρικού ιστορικού για κάθε εξεταζόμενο, το οποίο δίνει τη δυνατότητα συγκριτικής μελέτης των εξετάσεων κατά τη διάρκεια ενός επανελέγχου.Η Ιατρική Διάσταση λειτουργεί καθημερινά από τις 7:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 15:00. Παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και είναι συμβεβλημένη με όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία (ΕΟΠΥΥ – ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ, ΤΥΔΚΥ, ΟΓΑ-, ΕΤΑΑ, ΟΑΤΥΕ, ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, κ.ά.) και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.Επιπλέον πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Εργαστηρίου θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.evroiatriki.gr, όπου υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικού προγραμματισμού επίσκεψης.

Υπηρεσίες

Αξονικός τομογραφος
Μαγνητικός Τομογράφος
Ακτινολογικό
Μαστογραφία
Ψηφιακή Μαστογραφία
Υπερηχοτομογραφία
Εγχρωμη υπερηχοτομογραφία σώματος(triplex)
Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας
Πανοραμική Τομογραφία
Καρδιολογικό
Πυρηνική Ιατρική
Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Στην ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα :

ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ KAI ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ειδικοί αναλυτές, μέθοδοι βασισμένες στις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού, δίνουν την δυνατότητα στο εργαστήριο να παρέχει πλήρη κάλυψη σε ειδικές και σπάνιες εξετάσεις.

Προσδιορισμοί επιπέδων φαρμάκων, αλλεργιολογικά τέστ, δυναμικές δοκιμασίες, ειδικές ορμόνες, αιματολογικές εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου 1ου και 2ου τριμήνου κυήσεως αλλά και αναλύσεις μοριακής βιολογίας, πρωτοστατούν στον τομέα αυτό.

Η συνεργασία όλων των τμημάτων του εργαστηριακού τομέα εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση των έγκυρων αποτελεσμάτων των εξετάσεων αίματος και των άλλων βιολογικών δειγμάτων στον θεράποντα Ιατρό.

ΤΜΗΜΑ ΔΕΙΚΤΩΝ ΝΕΟΠΛΑΣΙΑΣ

Αποτελεί το πλέον ευαίσθητο τμήμα του εργαστηρίου, στο οποίο η επιλογή αντιδραστηρίων με εξειδικευμένα αντιγόνα και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα.

Προστάτης, παχύ έντερο, γαστρεντερικό, μαστός αλλά και άλλα ζωτικά όργανα ελέγχονται με αναλύσεις του εργαστηρίου που εκτελούνται καθημερινά στο τμήμα.

ΤΜΗΜΑ ΟΡΜΟΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

Όπως και στο Ανοσολογικό και Βιοχημικό τμήμα, έτσι και εδώ συνδυάζονται οι πλέον προηγμένοι αυτόματοι αναλυτές του οίκου ROCHE, προκειμένου να επιτυγχάνονται άμεσα και αξιόπιστα αποτελέσματα σε αναλύσεις ευαίσθητες και ιδιαίτερα σημαντικές.

Εγγύηση των αποτελεσμάτων δίνει ο εκτεταμένος και σε πολλά επίπεδα ποιοτικός έλεγχος, αλλά και η επιλεγμένη διασταύρωση των αποτελεσμάτων με διαφορετικές μεθόδους και αναλυτές.

Video gallery
ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Τηλεφωνικό κέντρο:
+30 210 96 55 650
07.00 – 21.00 Καθημερινά
08.00 – 15.00 ΣάββατοFax:
+30 210 96 55 534

Διεύθυνση:
Λεωφ.Βάρης-Κορωπίου 40
Βάρη