Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7526900
,
,

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ωτορινολαρυγγολόγος ΩΡΛ Αθήνα

BOOK ONLINE

Ραντεβού με τον γιατρό…

Dr. Μοιρέας Γεώργιος MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ
Ο Δρ. Μοιρέας είναι ο Επιστημονικός Διευθυντής του Exelixis Medical Institute καθώς επίσης και επικεφαλής της Χειρουργικής του Ομάδας.

Ο Δρ. Μοιρέας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1995) .Το 2005 ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία, με θητεία 2 έτη στο 251 ΓΝΑ και 3 έτη στο «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο» Νοσοκομείο (Ερυθρός Σταυρός Αθηνών).

Έχει εξειδικευθεί στην Ρινοχειρουργική & Ωτοχειρουργική στην ΩΡΛ Κλινική του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για ένα έτος, είναι Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Phd) και πτυχιούχος του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής.

Εργάζεται από το 1995 στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και κατέχει θέση Επιμελητή εκτελεί μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων ετησίως Είναι μέλος πολλών εταιρειών - ελληνικών και διεθνών - με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική προσώπου, την χειρουργική κεφαλής, τραχήλου και την χειρουργική ωτορινολαρυγγολογία, όπως οι: European Academy of Facial Plastic Surgery, European Rhinologic Society, Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία, Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου κ.α

Έχει συμμετάσχει με εργασίες σε παγκόσμια, πανευρωπαικά ή εθνικά συνέδρια και έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά κύρους. Από το 2005 έχει δημοσιεύσει ως patented product το «Endotracheal tube with trachea protection»

Το 2009 ο Δρ. Mοιρέας εξασφάλισε το πρώτο στην Ελλάδα σύστημα τρισδιάστατης προσομοίωσης ρινοπλαστικής και χειρουργικών επεμβάσεων προσώπου (VECTRA 3D Imaging της Canfield Imaging Systems USA).

Ο Δρ. Μοιρέας ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής και λειτουργικής χειρουργικής προσώπου έχοντας στο ενεργητικό του πολλές αισθητικές επεμβάσεις, εκτελεί – όμως -και μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων ετησίως που περιλαμβάνει χειρουργεία κεφαλής, τραχήλου και γενικής ωτορινολαρυγγολογίας, ενηλίκων και παιδιών.

Είναι ιδρυτής του “TheDoctors Medical Network” και χαρακτηρίζεται από την συνεχή επιδίωξη για εξέλιξη και βελτίωση σε οτιδήποτε αφορά στη δουλειά του. Επιδίωξη που καταδεικνύεται με την επιλογή της επωνυμίας του ινστιτούτου και αποδεικνύεται διαρκώς και σε όλους τους τομείς.

Web Page: www.exelixismedical.gr & www.thedοctοrs.gr/mireas-geοrge
E-mail: gmireas@exelixismedical.gr
Τηλ: 210-7526900