Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7526900
Μαργαρίτα Τ., 27 ετών

Την απόφαση να φτιάξω τη μύτη μου την πήρα , αφού είδα τα εκπληκτικά αποτελέσματα στη μύτη μιας φίλης, που αντιμετώπιζε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Μύτη γαμψή και κάπως μεγάλη. Μέχρι τότε με φόβιζε το ενδεχόμενο μιας επέμβασης στο πρόσωπό μου. Κλείνοντας το ραντεβού μου με τον γιατρό της τον ειδικό στις ρινοπλαστικές χειρουργό κύριο Μοιρέα, πείστηκα να προχωρήσω στην επέμβαση το γρηγορότερο. Ενθουσιάστηκα με τη δυνατότητα που μου δόθηκε να γίνει προσομοίωση της μύτης μου και μάλιστα τρισδιάστατη, ώστε να ξέρω πριν μπω στο χειρουργείο, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μετά. Ευχαριστώ το γιατρό για το ολοκαίνουργιο πρόσωπό μου με μια μύτη που μου ταιριάζει και με κολακεύει.

Χρήστος Κ., 36 ετών

Μετά από το ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα μου, η μύτη μου και γενικά το πρόσωπό μου δεν τα αναγνώριζα πιά. Σας ευχαριστώ όλους στο Exelixis Medical Institute για τη συμπαράστασή σας, την ψυχολογική μου υποστήριξη, αλλά κυρίως για το άψογο αποτέλεσμα των επεμβάσεων στο σαγόνι και τη μύτη μου.

Αθανασία Π., 38 ετών

Το τελευταίο εξάμηνο, κι έπειτα από ένα κρυολόγημα είχε παραμείνει μια έντονη βραχνάδα στη φωνή μου.Δεν μπορούσα να μιλήσω χαμηλόφωνα και έπρεπε να καταβάλλω διπλή προσπάθεια για να ακουστώ.Είναι και η δουλειά μου που μου επιβάλλει να μιλάω δυνατά συνέχεια,είμαι δασκάλα. Κατάλαβα ότι δεν ήταν ένα απλό κλείσιμο του λαιμού μου, όταν μετά από την επίσκεψή μου στο Exelixis Medical Institute ο Δρ. Μοιρέας διαπίστωσε ότι είχαν δημιουργηθεί όζοι στις φωνητικές μου χορδές. Με καθησύχασε εξηγώντας μου όλη τη διαδικασία του χειρουργείου και της αποθεραπείας μου, και ειλικρινά τον ευχαριστώ για την άψογη ψυχολογική υποστήριξη, καθώς και για τον επαγγελματισμό που με αντιμετώπισαν μαζί με το προσωπικό του Ινστιτούτου.

Δημήτρης Χ., 46 ετών

Τα τελευταία χρόνια είχα πάρει αρκετά κιλά και δυσκολευόμουν στην αναπνοή, καθώς και ένοιωθα έντονη κόπωση. Επίσης από τα λεγόμενα της γυναίκας μου ροχάλιζα δυνατά και σταματούσε η η αναπνοή μου στον ύπνο. Δστυχώς όντας καπνιστής, τα απέδιδα όλα εκεί.Φυσικά επιβάρυνα τον οργανισμό μου, αλλά αφότου επισκέφθηκα το Exelixis Medical Institute και με εξέτασε ο χειρουργός, διαπίστωσε ότι είχα πρόβλημα με το διάφραγμα στη μύτη μου. Με ενημέρωσε αναλυτικότατα για την επέμβαση που έπρεπε να κάνω, καθώς και για το τι θα γίνει μετά. Αφού λοιπόν χειρουργήθηκα, βγήκα την ίδια μέρα από την κλινική και αφού έχασα και βάρος, αναπνέω πολύ καλύτερα και δε νοιώθω συνέχεια κουρασμένος. Πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την αντιμετώπισή μου από το χειρουργό μου πριν αλλά και μετά την επέμβαση.

Πέτρος Η., 29 ετών

Χρόνια υπέφερα από πόνους στα μάτια και στο κεφάλι μου από τη διαρκώς μπουκωμένη μύτη μου. Δεν ήξερα πια τι να κάνω, φοβόμουν και τα χειρουργεία. Μετά από την εξέτασή μου από τον κ.Αλογδιανάκη που είναι ο ειδικός χειρουργός του Exelixis Medical Institute, αποφάσισα να προχωρήσω στην επέμβαση για τη χρόνια παραρρινοκολπίτιδα που με τυρρανούσε. Επιτέλους γλίτωσα από αυτό το βάρος στο κεφάλι μου, τη δυσκολία στην αναπνοή και τη δυσάρεστη μυρωδιά της.

Θοδωρής Ν., 52 ετών

Η ασθένειά μου, νόσος Peyronie, δυστυχώς μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στην προσωπική μου ζωή, και ευχαριστώ τον χειρουργό μου κο Μπορούσα, γιατί μετά την επέμβαση, είμαι ξανά ενεργός και σίγουρος για τον εαυτό μου στις προσωπικές μου στιγμές.

Ιωάννα Ξ., 42 ετών

Μετά από τρεις εγκυμοσύνες και το πέρασμα των χρόνων, το στήθος μου δεν ήταν πια αυτό που θα θελα. Στο Exelixis Medical Institute μου έδωσαν όσες πληροφορίες χρειαζόμουν και τη συμπαράσταση, για να προχωρήσω στην απαραίτητη πλαστική επέμβαση. Το στήθος μου ανορθώθηκε, μαζί με το ηθικό μου, χάρη στα καλά χέρια που το εμπιστεύτηκα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναγιώτης Δ., 33 ετών

Έμαθα για το Exelixis Medical Institute ψάχνοντας κάποιον εξειδικευμένο χειρουργό που να κάνει επανεπεμβάσεις ρινοπλαστικής. Είχα σταθεί άτυχος στην πρώτη ρινοπλαστική μου, και το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Όταν έμαθα ότι το EMI είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει το VECTRA 3D Imaging, την τεχνολογία που θα μου επέτρεπε να δω τρισδιάστατα τη μύτη που θα ήθελα, και να κάνω τις διορθώσεις που χρειάζονται σε συνεννόηση με τον χειρουργό, έσπευσα να το δοκιμάσω. Η εμπειρία ήταν εντυπωσιακή, και το αποτέλεσμα μετά την επανεπέμβαση στην οποία προχώρησα, παραπάνω από ικανοποιητικό. Ο γιατρός ήταν πολύ αναλυτικός, μου έλυσε όλες τις απορίες πριν την επέμβαση και με προετοίμασε κατάλληλα και για ό, τι θα ακολουθούσε.

Σωτηρία P., 48 ετών

Έγινα καινούργια στα χέρια σας. Ούτε που το φανταζόμουν πριν σας επισκεφθώ ότι θα μπορούσα να κάνω επέμβαση ρινοπλαστικής και ταυτόχρονα τη λιποαναρρόφηση που είχα στο μυαλό μου αρχικά. Μετά τη συζήτησή μας, και την προσομοίωση της νέας μου εμφάνισης στο Ινστιτούτο σας όμως , και αφού μπορούσα να κάνω και τις δύο επεμβάσεις μαζί, όλα ήταν πιο εύκολα για μένα πια.

Σοφία Π.

Ο μικρός μου γιος γεννήθηκε με πολύ πεταχτά αυτιά. Μεγαλώνοντας το πρόβλημα έπαψε να είναι μόνο αισθητικό, κι έγινε και ψυχολογικό. Το πόσο το κορόιδευαν τ’ άλλα παιδιά στο σχολείο, τον είχε κάνει να μη θέλει να πάει κάθε πρωί. Μια φίλη μου σύστησε τον Δρ. Μοιρέα, κι έτσι αφού είδε το παιδί , πήραμε την απόφαση της ωτοπλαστικής. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, και το κυριότερο, ο μικρός είναι καταχαρούμενος κι ευχαριστημένος με τον αυτό του.

Χαρά Α., 19 ετών

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη μετά την ωτοπλαστική επέμβαση στο Exelixis Medical Institute που μου χάρισε ένα νέο εαυτό. Από παιδί είχα μεγάλο πρόβλημα με τα «πεταχτά» αυτιά μου, στον καθρέφτη, στο σχολείο,όπου βρισκόμουν προσπαθούσα να τα κρύβω πίσω από τα μαλλιά μου. Μετά από την επίσκεψή μου στον χειρουργό μου τον κύριο Μοιρέα, και αφού είδα αρκετές προηγούμενες επεμβάσεις του σε περιπτώσεις σαν τη δική μου, και άκουσα από τον ίδιο πόσο απλό ήταν να διορθωθούν τα αυτιά μου,αποφάσισα να προχωρήσω στην επέμβαση. Είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ exelixis.