Γεωργόπουλος Σπύρος

Πλαστικός Χειρουργός
-
Αν.Παπανδρέου 35,Γλυφάδα
2108949289 / 6976703
www.geoplasty.com

Δρ.Γεωργόπουλος Σπύρος
Πλαστικός Χειρουργός (διδακτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών)
Ανδρέα Παπανδρέου 35,Γλυφάδα, ΤΚ16675
Τηλ :2108949289 / 6976703403 ΦΑΞ:2108949389

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2003, και στη συνέχεια απέκτησε με άριστα τη Διδακτορική του Διατριβή από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της μικροχειρουργικής.

Παράλληλα ολοκλήρωσε την ειδικευσή του στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας». Έχει εκπαιδευτεί σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Γερμανία, την Αγγλία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ, όπου και απέκτησε πολύτιμη διεθνή εμπειρία σε σύγχρονες τεχνικές. Ειδικεύεται στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού και του προσώπου, στη μικροχειρουργική, στις διαδικασίες έγχυσης λίπους καθώς και στον τομέα της βελτίωσης των ιστών μέσω των βλαστοκυττάρων.

Ο Δρ Γεωργόπουλος στο τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, έχει χρησιμοποιήσει σύγχρονες μεθόδους χειρουργικής τις οποίες έχει προσαρμόσει και εξελίξει, ώστε να εφαρμόζονται και στο χώρο των αισθητικών χειρουργικών τεχνικών. Είναι βαθιά πεπεισμένος ότι η επιτυχής χειρουργική επέμβαση για την επίτευξη ενός φυσικού και αισθητικού αποτελέσματος, μπορεί να έχει μια βαθιά επίδραση στην ευεξία, την υγεία και την διάθεση του ασθενούς. Παράλληλα, προσφέρει στους ασθενείς του μία ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του εκάστοτε περιστατικού.

Με στόχο να γίνει πρωτοπόρος τόσο στην Επανορθωτική όσο και στην Αισθητική χειρουργική ο Δρ Γεωργόπουλος, συνέχισε περαιτέρω την εκπαίδευσή του στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία.

Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και γνώση σε αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας και το Κέντρο Μαστού του Μαϊάμι στις ΗΠΑ. Παράλληλα, το εύρος των σεμιναρίων που παρακολούθησε καθώς και η εκπαίδευση που πήρε, του δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί νέες μεθόδους μικροχειρουργικής στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική.

Ο Δρ Γεωργόπουλος είναι απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, έχει άριστη ειδίκευση στον τομέα τη ογκοπλαστικής καθώς και στην αποκατάσταση του μαστού μετά απο μαστεκτομή, ενώ θεωρείται επίσης πολύ έμπειρος σε τομείς όπως στη θεραπεία των εγκαυμάτων, την αφαίρεση των όγκων του δέρματος και των μελανωμάτων, καθώς και στην αποκατάσταση των νεύρων και των άλλων ιστών στο πρόσωπο και στο σώμα.

Στην προσπάθεια του να βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή των εξελίξεων και στο αισθητικό κομμάτι της πλαστικής, ειδικεύτηκε στον ανερχόμενο τομέα των θεραπειών με αυτόλογο λίπος και βλαστοκύτταρα, οι οποίες προσφέρουν στους ασθενείς τη φυσική και νεανική επιθυμητή τους εμφάνιση.

Το GEOPLASTY PLASTIC SURGERY προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από θεραπείες και διαδικασίες τόσο χειρουργικές όσο και μη επεμβατικές, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας και της εξωτερικής εμφάνισης.Το κέντρο μας διαθέτει έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό με εξειδίκευση στις σύγχρονες αισθητικές και επανορθωτικές τεχνικές καθώς και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικό εξοπλισμό.

Στο χώρο μας θα λάβετε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας σε ένα απόλυτα ασφαλές και ιδιαίτερα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με σκοπό τη βελτίωση του σώματος και του προσώπου σας σε συνδυασμό πάντα με τη διασφάλιση της υγείας σας.

Αισθητική Χειρουργική προσώπου και σώματος

Επανορθωτική Χειρουργική

Μη επεμβατικές θεραπείες

Περιποίηση δέρματος

Καθαρισμός επιδερμίδας
Αντι-οξειδωτικές θεραπείες
Θεραπείες αντι-γήρανσης
Ανόρθωση δέρματος
Θεραπείες φωτογήρανσης
Βοήθεια για τη μείωση της ακμής
Ενυδάτωση της επιδερμίδας
Μείωση σημείων γήρανσης
Θεραπείες μελάσματος

O Δρ.Γεωργόπουλος Σπύρος δέχεται στο ιατρείο τoυ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 35,Γλυφάδα, ΤΚ16675
Τηλ :2108949289 / 6976703403 ΦΑΞ:2108949389