Καπράλος Βασίλειος

Ωτορινολαρυγγολόγος
-
Αίαντος 4, Βριλήσσια
210.8101015 / 6944.31163
-
Δρ. ΚΑΠΡΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, MD
Χειρουργός ΩτορινολαρυγγολόγοςΟ Δρ. Καπράλος Βασίλειος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.
Εισήχθη δια πανελληνίων εξετάσεων στην Στρατιωτική Ιατρική (ΣΣΑΣ) το 1983. Αποφοίτησε το 1988 παίρνοντας το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το ίδιο έτος ορκίστηκε ως Στρατιωτικός Ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Εκπαιδεύτηκε και απέκτησε τον τίτλο του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου από το 251 Γεν. Νοσοκ. Αεροπορίας και το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” Αθηνών.
Έχει συμμετάσχει και συνεχίζει να μετεκπαιδεύεται μέσω εργαστηρίων (workshops) με αντικείμενο την Χειρουργική Ωτορινολαρυγγολογία & Κλινική Ακοολογία, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Έχει διατελέσει επί εξαετίας επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του 251 ΓΝΑ και από το 2006 κατέχει την θέση του τμηματάρχη στο Ωτορινολαρυγγολογικό τμήμα του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής του 251 Γεν. Νοσοκ. Αεροπορίας.

Ο ιατρός κατά τις απογευματινές ώρες εργάζεται στο ιδιωτικό του ιατρείο το οποίο διατηρεί στα Βριλήσσια και στο οποίο διενεργεί όλες τις ειδικές και μή ειδικές εξετάσεις που αφορούν όλο το διαγνωστικό πεδίο της ΩΡΛ, ενώ τις ιατρικές του πράξεις & χειρουργεία εκτελεί στο ως άνω ιατρείο καθώς και σε αναγνωρισμένες Ιδιωτικές Κλινικές των Αθηνών.

Επιγραμματικά θα μπορούσαν να αναφερθούν τα ακόλουθα πεδία δραστηριότητας:
Χειρουργική Ρινός
Χειρουργική Λάρυγγος
Χειρουργική Ροχαλητού &Υπνικής άπνοιας
Χειρουργική Ωτός
Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός
Ακοολογικός έλεγχος & Διερεύνηση ιλίγγου
Χειρουργική Παίδων
Παιδική διαγνωστική Ωτορινολαρυγγολογία

Video gallery
Ο Δρ. Καπράλος δέχεται στο ιατρείο του στην οδό Αίαντος 4,15235,στα ΒριλήσσιαΤηλ.210.8101015 / 6944.31163