Ανόρθωση Μηρών – Γλουτών

Η χαλάρωση των μηρών και των γλουτών εμφανίζεται συνήθως παράλληλα με την απώλεια του βάρους και την ηλικία. Είναι το πιο δύσκολο και πιο συχνό πρόβλημα στην αποκατάσταση. Στις γυναίκες, η αποκατάσταση του προβλήματος αυτού είναι πιο συχνή και επιτακτική.

Η ανόρθωση των μηρών γίνεται με αφαίρεση δέρματος και ανάρτηση του υπολοίπου από το έσω τμήμα των μηρών, ώστε η τομή να κρύβεται μέσα στη μηροβουβωνική πτυχή και να καλύπτεται από το εσώρουχο. Χορηγείται γενική αναισθησία ή μέθη και δεν είναι απαραίτητη η παραμονή στο νοσοκομείο αλλά απαιτείται προσοχή για τις επόμενες 7-10 ημέρες.

Ανόρθωση Γλουτών

Σε περιπτώσεις που η προβολή ή το μέγεθος του γλουτού ή της γάμπας είναι ανεπαρκής, τότε μπορούμε να τα αυξήσουμε χρησιμοποιώντας ένα πλήθος τεχνικών. Η αύξηση μπορεί να γίνει είτε με ενθέματα από προθέσεις σιλικόνης αντίστοιχου σχήματος, είτε προσθέτοντας λίπος από άλλη περιοχή – το χειρουργείο αυτό μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση. Μια πολύ καινούργια, επίσης, και πολλά υποσχόμενη τεχνική είναι το MACROLANE, ένα βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ που εγχύεται στην περιοχή και δίνει ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα. Η κάθε τεχνική έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, γι’ αυτό και καλό θα είναι να συζητηθούν με τοον θεράποντα ιατρό ανά περίπτωση. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών. Η αύξηση ή ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή και να επιτύχουν αρμονία μεταξύ του πρόσθιου και οπίσθιου προφίλ τους. Οι ασθενείς νιώθουν πως τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή, αισθάνονται πιο ελκυστικοί και η αυτοπεποίθησή τους είναι πιο μεγάλη.  Στην επέμβαση αυτή μπορούν να υποβληθούν άντρες ή γυναίκες κάθε ηλικίας, από τα 18 και άνω.

Ποιος είναι ο χρόνος ανάρρωσης;

Με τις σύγχρονες ατραυματικές τεχνικές, ο ασθενής μπορεί να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς ιδιαίτερες εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα.

Θα πονέσω;

Η επέμβαση αυτή είναι σχεδόν ανώδυνη για τον ασθενή τόσο κατά τη διάρκειά του, όσο και μετεγχειρητικά.

Share Button

Easy Related Posts