Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 7526900

Ασθενείς εκτός Αθηνών ή εκτός Ελλάδος

BOOK ONLINE

Ραντεβού με τον γιατρό…

ρωτήστε μας…

MEDICAL TOURISM

Στο Exelixis MI υποδεχόμαστε ασθενείς από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μετάβαση από περιοχή εκτός Αθηνών για εξέταση και εν συνεχεία επάνοδος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για την επέμβαση αυξάνει την ταλαιπωρία και το κόστος σε χρήματα και χρόνο. Γι’αυτό το λόγο έχουμε κάνει την πρόβλεψη να μπορούν να γίνουν επίσκεψη και χειρουργείο με μία μετάβαση κοντά μας ακολουθώντας μόλις μερικά βήματα.

Συχνά οι ασθενείς μας συνδυάζουν την επέμβασή τους με κάποιες μέρες αναψυχής είτε στην Αθήνα, με τα τόσα αξιοθέατα που διαθέτει, είτε με ορμητήριο την πόλη μας οργανώνουν ταξίδια και σε μακρινότερους προορισμούς.

On line προετοιμασία χειρουργείου, πως λειτουργεί

 1. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, τηλεφωνικά, με φαξ, με email ή με επιστολή.
 2. Συμπληρώστε τις ειδικές φόρμες/ερωτηματολόγια και εν συνεχεία στείλτε τις σε μας με ταχυδρομείο, με φαξ ή με email.
 3. Στείλτε τις φωτογραφίες σας με ταχυδρομείο, με email ή κάντε τις upload χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα.
 4. Δείτε την αρχική εκτίμηση της χειρουργικής μας ομάδας για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Θα ενημερωθείτε για το εάν είσαστε καλός/ή υποψήφιος/α για επέμβαση, ενώ μπορεί να σας ζητηθούν συμπληρωματικές πληροφορίες που τυχόν απαιτούνται για την σωστή και πλήρη αρχική αξιολόγηση.
 5. Διαβάστε τα ενημερωτικά έντυπα που θα σας στείλουμε σχετικά με την επέμβασή σας (πληροφορίες για την πάθησή σας, το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο) και υπογράψτε όπου χρειάζεται η συγκατάθεσή σας. Αποστείλετε τα υπογεγραμμένα έντυπα στο ινστιτούτο μας.
 6. Κλείστε ημερομηνία και ώρα χειρουργείου. Η γραμματεία μας σε συνεννόηση με τον χειρουργό σας θα σας ενημερώσει για τον χρόνο που θα γίνει η επέμβασή σας.
 7. Μεταβείτε στην πόλη της Αθήνας.
  • Μία τουλάχιστον ημέρα πριν από την επέμβαση θα πρέπει να βρίσκεστε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει η τελική προεγχειρητική εκτίμηση από τον χειρουργό σας προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλάνο της επέμβασης και να λυθούν οι οποιεσδήποτε τελευταίες απορίες που πιθανόν έχετε.
  • Την στιγμή που καθορίζεται η ημερομηνία της επέμβασης θα σας πληροφορήσουμε και για την ώρα του προγραμματισμένου αυτού ραντεβού με τον χειρουργό σας.
 8. Που θα μείνετε;
  • Την προηγουμένη του χειρουργείου διανυκτερεύετε στην Αθήνα όπου και υπάρχουν πολλές δυνατότητες διαμονής.
  • Για λόγους ευκολίας, παραθέτουμε στην συνέχεια μερικές αξιόλογες επιλογές από ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές με μερικές χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας.
 9. Την ημέρα της επέμβασης συνιστούμε στους ασθενείς εκτός Αθηνών να διανυκτερεύσουν στην κλινική.
 10. Την επομένη του χειρουργείου και μετά από την συνάντηση με τον ιατρό σας μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη σας. Σε σπάνιες περιπτώσεις που υπάρχει ιδιαίτερος λόγος, θα ενημερωθείτε από τον ιατρό σας ότι θα πρέπει να παραμείνετε στην Αθήνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οπότε το πρόγραμμά σας θα πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ